blog ini sesuai dibaca jika mereka benar-banar kenal empunya blog ini! :D

Saturday, April 2, 2011

iklan yang menarik ..

Assalamualaikum.kali ini aku nak buat satu entry pasal
satu iklan ini,,iklan ini sangat unik dan tak pernah
ada di Malaysia ini,,aku tk cakap lah nak copy n paste iklan 
negara luar kan,,just iklan ini ada pegajaran tersendirilah !
ok,,jom ushar sat...
bende ne dah lame da dan aku tau mybe korang ade
yang da penah tengok
hehe,,,tapi tak pe lah,layan aje....



2 comments:

  1. wah...best..janagan melambatkan solat...

    ReplyDelete
  2. yup peringatan yang sungguh bermkne

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...